Cum comand

NIMIC MAI SIMLU !

 Pentru produsele ce sunt pe stoc  apasati tasta adauga in cos. Apoi finalizati comanda din cosul de cumparaturi completand formularul de comanda. In maxim 2 ore de la receptionarea comenzii dvs. veti primi un raspuns privind modalitatea de livrare pentru produsul solicitat.

  Pentru produsele ce nu se regasesc pe stoc se completeza formularul din pagina contact cu datele produsului pe care il doriti . In maxim 2 ore veti primi un raspuns privind disponibilitatea, pretul si modalitatea de livrare pentru produsul (produsele) solicitate.

Modalitati de livrare:

- pentru solicitarile din orasul Iasi produsele se ridica de la sediul firmei din str. Fantanilor 30A (vezi harta din pagina Contact)

- pentru solicitarile din orice alta zona din tara livrarile se fac prin curier rapid

Programul expeditiilor pentru livrarile prin curier rapid: - expeditiile se fac in aceeasi zi pentru comenzile sosite pana in ora 14 si a doua zi pentru comenzile sosite dupa aceasta ora. Exceptie fac comenzile primite vineri dupa ora 14,  sambata si duminica, pentru care livrarea se face luni. - coletele ajung la destinatie in maxim 2 zile lucratoare. - coletele pot fi trimise si la alta adresa decit cea din cartea de identitate a destinatarului (de ex. se poate solicita ca livrarea sa se faca la firma unde lucreaza destinatarul, sau la orice alta adresa), dar pentru ridicarea lor este necesara prezenta destinatarului sau a unui imputernicit (care sa posede o copie a actului de identitate a destinatarului).

Costuri transport colete prin curier rapid:

15   RON primul kg  1.2  RON ptr. fiecare kg in plus Costurile transportului nu includ TVA.

* Pentru comenzi ce depasesc 500 lei (tva inclus) transportul este gratuit in locatiile unde firma de curierat are sediu!

** Pentru comenzi pana in 100 lei (tva inclus) si greutate < 1 Kg. transportul este 30 lei

in locatiile unde firma de curierat are sediu!!

*** Va rugam sa completati in formularul de comanda datele de facturare ( societate -cod fiscal, nr. registru comertului, sediul social, banca, cont bancar ; persoana fizica -serie si numar C.I , CNP, adresa ) si adresa de livrare .